Anmeldelse af ASE

ase_logo

Vurdering:

ASE vurdering

Fagforening:A-kasse:Tilgængelighed
56 kr.512 kr.Alle

Danmarks største uafhængige fagforening for selvstændige og lønmodtagere. Sådan lyder Ase’s selvbiografi, og især friheden og uafhængigheden er i fokus hos Danmarks femtestørste a-kasse. Ase har eksisteret siden 1976 og er således en af de yngre udbydere af a-kasser på det danske arbejdsmarked.

Ase opnåede i 2015 den flotte titel som Danmarks femte største a-kasse og fagforening. I dag tæller Ase, ifølge a-kassens egne oplysninger, 150.000 medlemmer. Medlemstallet bakkes op af en opgørelse, som Arbejdsdirektoratet har lavet over de danske a-kasser. Opgørelsen viser, at Ase per 1. oktober 2012, havde 149.484 medlemmer.

Det er svært, hvis ikke umuligt, at finde frem til et gennemsnitligt medlem af Ase. A-kassens medlemmer er repræsenteret vidt i mange forskellige brancher, og a-kassen er da også åben for alle lønmodtagere og selvstændige.

Ase er samtidig en af Danmarks billigste fagforeningerAse fagforening for lønmodtagere. Man skal være opmærksom på, at man ikke kan være medlem af Ase’s fagforening, uden også at være medlem af deres a-kasse. A-kassen alene koster 442 kr. om måneden, og man kan tilvælge en fagforening for blot 50 kr. om måneden.

Ligesom med alle andre fagforeninger er det månedlige kontingent fradragsberettiget, hvilket betyder at man kan ende ud med at betale væsentlig mindre for sit medlemskab.

Fordele for Ase’s medlemmer

[custom_list type=”check”]

  • Karriererådgivning til alle medlemmer
  • En helt gratis jobportal på JobAse
  • Professionel og juridisk støtte på før og under jobsøgning
  • Mulighed for udbetaling af dagpenge ved ledighed
  • Mulighed for både ferie- og sygedagpenge

[/custom_list]

Binære optioner

ASE’s a-kasse og fagforening er åben for alle

Det er som sagt svært at danne overordnede konklusioner om Ase’s medlemmer. Ase er helt og aldeles ejet af medlemmerne, og Ase er ikke umiddelbart politisk aktiv, i hvert fald langt fra i samme grad som a-kasserne FOA, HK og 3F. Tværtimod kæmper Ase for et arbejdsmarked der er fri for politisk, faglig og religiøs afhængighed. Samtidig er Ase blandt de ’gule’ a-kasser, og det betyder en mere liberal organisation, i forhold til andre ’røde’ a-kasser.

For at definere formålet med Ase’s a-kasse og fagforening, har Ase opstillet en række værdier:
[custom_list type=”check”]

  • Ase vil skabe værdi ved altid at sætte kunden i centrum.
  • Ase vil være professionelle, imødekommende, kompetente og garant for altid at levere et kvalitetsprodukt.
  • Ase vil være troværdige og altid sørge for, at organisationens kommunikation er ærlig.
  • Ase vil være kendetegnet ved nærvær. Ase vil med andre ord behandle andre med omtanke og bidrage til fællesskabet.

[/custom_list]
Der er høj beskæftigelse hos medlemmerne af Ase’s fagforening og a-kasse på trods, at den generelle ledighed er steget stødt siden finanskrisen startede i 2007.

En af ASE’s seneste reklamespots

Binære optioner

Mere du skal vide om Ase’s a-kasse

Ifølge Ase er Ase’s overordnede og altdominerende mål, at skabe værdi for a-kassens medlemmer. Samtidig beholder Ase sit værdipolitiske grundlag i alt hvad foreningen foretager sig.

Ase er blandt de store a-kasser i Danmark, og er således også eksponeret i medierne. Her markedsføres Ase’s a-kasse som et billigt og uafhængigt alternativ til de andre etablerede a-kasser.

E-mail
salg@ase.dk

Tlf. support:
70 13 70 13

Adresse:
La Cours Vej 7
2000 Frederiksberg

Sociale medier:
Facebook
LinkedIn