Anmeldelse af Business Danmark

Business Danmark

Vurdering:

Business Danmark vurdering

Fagforening:A-kasse:Tilgængelighed
167 kr.450 kr.Alle

Business Danmark, som er blandt en af de rigtig populære fagforeninger, er en fagforening som tilgodeser alle deres kunder. Fagforeningens medlemstal er stødt stigende, og dette er absolut med god grund!

Fagforeningen tilbyder alt fra juridisk rådgivning, coaching, selvudvikling og kontante fordele. Samtidig er det vigtigt at nævne, at Business Danmark ikke er en politisk organisation. Dette betyder, at det kontingent man betaler for at være medlem, ikke går til et politisk parti, men derimod til Business Danmark og deres udvikling som fagforening. Samtidig er Business Danmark er for alle, dvs. både for lønmodtagere, og selvstændige.

A-kassen hos Business Danmark har en pris på 441 kr. månedligt. Og hvis man kun vil være medlem af fagforeningen, uden at modtage a-kasse skal man kun af med 140 kr. om måneden. Det er billige priser i forhold til andre fagforeninger, så her er Business Danmark et lille skridt foran.

Business Danmark har specialiseret sig selv inden for fagforening og a-kasse. Her kan man modtage den bedste rådgivning, samt en masse fagaktuelle kurser. Du kan fx. modtage et kursus i salg, marketing eller ledelse. Ud over det, tilbyder Business Danmark også en masse forskellige rabatter. Disse rabatter er fx. at du kan få benzin, færgefart og ferie til mindre penge hvis du er medlem hos Business Danmark. Samtidig holder de arrangementer for deres medlemmer såsom golfturneringer mm. Du kan se de forskellige arrangementer som Business Danmark holder i deres ArrangementKalender.

Business Danmark har stor fokus på deres populære a-kasse. Her kan du modtage så mange serviceydelser at det er helt utroligt. Det er ligegyldigt hvordan din situation er, så kan Business Danmark på en eller anden måde hjælpe lige præcis dig. Hvis du skal søge om dagpenge, eller modtage efterløn så er a-kassen lige præcis indrettet til dig. Ikke nok med det, så er der endnu flere ydelser, som vi slet ikke har tid til at nævne. De kan alle tjekkes på Business Danmarks egen hjemmeside.

Binære optioner

Tillægsydelser og medlemsfordele:

Business Danmarks A-kasse ved mere om salg og marketing end andre a-kasser og fagforeninger. Deres viden kombineret med dine kompetencer øger dine muligheder for at komme hurtigt i job igen. Så hvis du sidder som arbejdsløs, og har brug for arbejde, så er det med at melde dig ind hos Business Danmark.

Ledige medlemmer af Business Danmarks A-kasse har adgang til:[custom_list type=”check”]

  • Rådgivning om dine rettigheder og pligter inden for a-kasse lovgivningen.
  • Socialrådgivning, herunder rådgivning om fleksjob og revalidering.
  • Netkassen – elektronisk a-kasse, hvor du kan udfylde og sende dagpengekort og andre ydelseskort.
  • Dagpengeret efter et år (for at opnå ret til dagpenge skal du være medlem af en a-kasse i et år og i den periode arbejde i mindst 1.924 timer – svarende til 52 ugers fuldtidsarbejde)

[/custom_list]
Og hvis du har brug for et ekstra sikkerhedsnet, så kan du som medlem af Business Danmark modtage et ekstra i tilfælde af ledighed som supplement til dine dagpenge, hvis du ikke skulle modtage dem.

Business Danmark reklamespot fra 2015

Overordnet vurdering af Business Danmark

Business Danmark har en formidabel a-kasse, som er indrettet efter alle de rigtige egenskaber. Den har lige hvad den enkelte kunde har brug for. Hvis man som arbejdsløs, har brug for at komme hurtigt i arbejde igen, så sidder Business Danmark klar til at hjælpe.

Samtidig kan det bestemt betale sig at stifte medlemskab hos Business Danmark. Alle de fordele som du kan modtage ved at være medlem, gør det næsten dumt ikke at være medlem af Business Danmark. De har et rigtig højt serviceniveau og indretter sig altid efter kunden. Derfor kan man kun varmt anbefale Business Danmark, når der skal vælges fagforening. Business Danmark er et tydeligt eksempel på, at det ikke nødvendigvis behøver at være dyrt at være medlem af en fagforening.

Se desuden de 4 andre fagforeninger, som vi også kraftigt anbefaler hos Findbilligfagforening.dk.

Tlf. support:
33 74 02 00

Adresse:
Nørre Farimagsgade 49
1364 København K

Sociale medier:
Facebook
LinkedIn
Twitter