Om os

Hjemmesiden blev stiftet tilbage i oktober 2014, og har siden dets start hjulpet mange danskere med at finde den rette fagforening. Vi har på hjemmesiden nøje udvalgt de 5 fagforeninger som vi mener er bedst, og denne ‘liste’ opdateres hvert kvartal. Der er tages udgangspunkt i henholdsvis pris, service og medlemsgoder ved vurderingen af de forskellige fagforeninger.

findbilligfagforening kopiSiden er finansieret gennem reklame indtægter men har ikke en direkte sammenhæng med fagforeninger. Findbilligfagforening.dk er ikke på nogen måde forbundet med én enkel fagforeninger, og forsøger så vidt muligt at give et objektivt indblik i det danske marked. Hvis du skulle have nogle spørgsmål til os, eller brug for hjælp til at finde den rette fagforeninger, er du mere end velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen forneden, eller direkte via. vores mail info@findbilligfagforening.dk.

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Andel medlem af en fagforening

Andel lønmodtagere 69%
Andel selvstændige 57%
Andel studerende 64%

Få hjælp af vores rådgiver

Jan Christensen

Tlf.: +45 6053 2962

Vi anbefaler – Det Faglige Hus

Høj medlemstilfredshed

Fantastisk service

Bedste pris

Samlet vurdering:

[button color=”orange” newwindow=”yes” link=”https://www.findbilligfagforening.dk/detfagligehus”] Besøg Det Faglige Hus[/button]